Opinie

Ogólna ocena obiektu

9.8/10

Komu polecany jest ten obiekt?

  • Rodziny z dziećmi
    %
  • Starsze pary
    %
  • Grupy przyjaciół
    %
  • Podróżujący samotnie
    %
  • Młode pary
    %

Ocena standardu wg kryteriów:

  • Położenie
    9.3
  • Wyposażenie
    9.8
  • Czystość
    10.0
  • Obsługa
    10.0
  • Cena / Jakość
    10.0

Pozostałe oceny

9.8
Łukasz Seweryn, 24-03-2014

Atmosfera panująca w domu jest iście rodzinna, obiady Pani Helenki są wyśmienite. Doskonałe warunki dla par jak i też rodzin. Gorąco polecam!

10.0
Maciej Malinowski, 01-02-2015

Fantastyczne miejsce na spędzenie urlopu. Super czysto, ładne pokoje, bezpiecznie i świetna kuchnia Pani Helenki! Zawsze czułem się tam jak w domu i w rodzinie! Znamy tych Państwa od 35 lat! Tym razem byliśmy tam z przyjaciółką z Niemiec - była bardzo zadowolona! Polecam naprawdę!

9.4
Wiesława P., 23-09-2015

Nasza opinia będzie jak najbardziej pozytywna. Pani Helenka i Pan Jan prowadzą wzorowo swój obiekt. Atmosfera jest iście przyjazna i rodzinna. Spokój, cisza bez żadnego wścibstwa ze strony gospodarzy. Wspaniała kuchnia Pani Helenki, szczególnie pszepyszne zupy. Cudowne pokoje z tarasami i widokiem na Tatry, czyściutkie i przestronne łazienki z gorącą wodą .Aneksy kuchenne z pełnym wyposażeniem od łyżeczki do garnuszka wszystko ładne nie wybrakowane. Polecam potencjalnym odpoczywającym. Serdecznie pozdrawiamy państwa Głodów. Wrócimy do Państwa jeśli można. Wiesia, Ela, Piotruś i Krzysio

10.0
Marcin K-lin, 25-01-2017

Polecam wakacje u pani Helenki.Spokój, atmosfera jak u babci, Ogólnie jest super...super domowe jedzonko.Szczególnie zupy, Super wypoczynek.

9.8
Kinga , 18-05-2018

Bardzo polecamy nocleg u Pani Helenki. Spokój, cisza. Aneksy kuchenne z pełnym wyposażeniem od łyżeczki do garnuszka wszystko ładne nie wybrakowane. Cudowne pokoje z tarasami i widokiem na Tatry, czyściutkie i przestronne łazienki z gorącą wodą. Na pewno jeszcze wrócimy

10.0
Małgorzata , 02-02-2020

Bardzo polecam noclegi u Pani Helenki. Atmosfera jak u babci, wyśmienita kuchnia, ciasta przepyszne. Pokoje bardzo ładne z łazienkami, czysciutko, aneksy kuchenne z pełnym wyposażeniem. Polecam wypoczynek w tym miejscu. Na pewno jeszcze wrócimy. Gorące pozdrowienia od gości z Rudna.

Pogoda

Pogoda Bukowina Tatrzańska na dziś: 06-12-2021

pogoda
Noc: 23:00 - 05:00 Temperatura: -4 -2 °C
pogoda
Rano: 05:00 - 11:00 Temperatura: -4 -2 °C
pogoda
Dzień: 11:00 - 17:00 Temperatura: -4 -1 °C
pogoda
Wieczór: 17:00 - 23:00 Temperatura: -5 -1 °C